INFORMARE STUDENŢI | Infiinţarea asociatie studenţilor la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Eucaţiei

Vă invităm să luaţi parte la întâlnirea care va ave loc în data de 16.11.2016 în sala C1.1, începand cu ora 18.00 pentru a fi informaţi despre înfiinţarea asociaţiei cu peronalitate juridică din care puteţi face parte.

 

De ce este important să vă organizaţi într-o asociaţie?

 

·      Deoarece vă poate deschide noi orizonturi privind accesarea unor surse de finanţare care vă oferă oportunitatea schimburilor de experienţă, a implicării în activităţi concrete de furnizare de servicii psiho-socio-educţionale, activităţi de cercetare etc

 

·       Puteţi organiza activităţi care să vă promoveze în comunitatea constănţeană ca viitori specialişti in domeniul psiho-socio-uman, pentru o mai mare vizibilitate în rândurile sociatăţii civile şi cu precădere a ONG-urilor de profil, potenţiali parteneri sociali.

 

·      Tot prin intermediul asociaţiei poate fi stimulată în mai mare măsură participarea dumneavoastă la diverse sesiuni de comunicare studenţeşti, organizate în cadrul  facultăţilor de profil din ţară, ori sub egida Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, prin Centrul de cercetare CCEPPS al facultăţii.

 

·      Avantajele înfiinţării asociaţiei vor fi resimţite prin sprijinul acordat la inscrierea noilor studenţi an de an, la orientarea şi acomodarea mai rapidă a acelora din afara judeţului, la creşterea coeziunii şi a intersului în activităţi cu speficific multidisciplinar.

 

·      Veţi fi împuterniciţi astfel, să deveniţi responsabili pentru propriul viitor, pentru activităţile în care vă implicaţi, pentru susţinerea propriilor drepturi şi a accesului la cât mai multe oportunităţi de practică în vederea unei tranziții pe piaţa muncii, cât mai facile.

 

·      Veţi putea propune proiecte, obiective și activităţi în concordanţă cu nevoile dumneavoastră de dezvolare educaţională, profesională şi personală.

 

Dacă aveţi întrebări, dacă doriţi să vă implicaţi, dacă doriţi să cunoaşteţi mai multe informaţii despre cum vă puteţi organiza într-o asociţie cu personalitate juridică şi cum puteţi contribui la dezvoltarea ei, în cadrul căreia puteţi să vă exersaţi abilităţile personale şi să aveţi multiple oportunităţi de învăţare, colaborare şi lucru în echipă, vă aşteptăm cu drag!