Colaboratori

ECHIPA NOASTRA

COLABORATORI

 

Prof. univ. dr. habil. Mihaela Rus

Prof.univ.dr.habil. Mihaela Rus este cadru didactic in cadrul Universității Ovidius din Constanța. Psiholog de profesie cu peste 20 de ani de exeperiență în psihologia muncii,organizațională și a traficului este conducator de doctorat in Psihologie. Autoare a 10 carti si peste 80 de studii de specialitate publicate reviste naționale și internaționale, membră in comitetele științifice ale conferințelor naționale de prestigiu. Din anul 2015 este președintele Asociației de Psihologie și Siguranță Rutieră coordonând 5 campanii de responsabilizare socială la nivel național și președinte al Colegiului Psihologilor-filiala Constanța.

 

Informații suplimentare: CV LL EN

 

 

Prof. univ.dr. Virgil Frunza

 

 

Absolvent al Facultății de Filosofie, Universitatea București, secția Pedagogie-Română (1976) si Doctor în Științele Educației la Universitatea București (2003), Virgil Frunza este cadru didactic in facultatea noastra inca din 1996. Director al Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic (2002-2012), decan al facultatii (2012-2019), este autor a numeroase volume si studii publicate in tara si strainatate.

 

Informații suplimentare: CV  LL 

 

 

 

Prof. Univ. dr. Traian Vrasmas

 

 

Experienţă didactică şi managerială: învățător/institutor; profesor şi director de şcoală specială; şef serviciu educaţie specială - Ministerul Învăţământului (1990-1997); consultant şi coordonator de programe (1998-2002), Reprezentanţa UNICEF în România; coordonator de proiecte la Asociaţia RENINCO România (2003 - prezent); conferenţiar (din 2005) și profesor (din 2015) la Facultatea de Psihologie şi Stiintele Educaţiei, Universitatea “Ovidius” Constanţa, director departament DPPD, in perioada 2012-2019; Cercetator asociat ISE, din 2013.

 

Informații suplimentare: CV   LL 

 

 

Conf. univ. dr. Filaret Sîntion

Filaret Sîntion este doctor în psihologie. Comandor (Marină, în rezervă), a urmat numeroase stagii de documentare și schimburi de experiență în străinătate, în domeniul învățământului militar de marină, în general și al programelor de formare în domeniul leadership-ului militar, în special (Franța, Grecia, Italia, Spania, S.U.A., Turcia). A publicat numeroase lucrări referitoare la diferite aspecte de psihologie militară si a contribuit la conturarea unui nou domeniu al psihologiei aplicate, Psihologia navală.

 

 

 

Lect. univ. dr. Laura Mariana Popa

Laura Mariana Popa este absolventă a Facultății de Științe ale naturii (Universitatea ”Ovidius” din Constanța) și doctor în biologie (Universitatea ”Ovidius” din Constanța). Experiența sa s-a consolidat în calitatea de profesor și formator pentru elevi și adulți în domenii precum biologie, comunicare interpersonală și didactică, coordonare de echipe, management și leadership, educație nonformală, dezbatere și argumentare, educație pentru sănătate, neuroștiințe, ecologie. Interesele sale se îndreaptă spre învățarea de tip experiențial astfel încât fiecare persoană să găsească în propriul univers puterea de a iniția și susține schimbarea.

Informații suplimentare: CV LL EN

 

 

 

Lect. univ. dr. Ecaterina Gabriela Totolan

Ecaterina Gabriela Totolan Este absolventă a Universității din București, Facultatea de Sociologie, Psihologie și Pedagogie, specializarea Psihopedagogie specială, Doctor în Psihologie (Universitatea din București, coordonator științific Prof. Univ. Dr. Emil Verza). Activitatea de bază este aceea de profesor logoped în cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, are o experiența de 23 de ani în domeniul logopediei și este colaborator al Universității „Ovidius” Constanța din 1999 pe discipline ce vizează terapia tulburărilor de limbaj, dar și altele.

 

Informații suplimentare: CV LL EN

 

 

 

Sef lucrari univ. dr. Gheorghe Lucian

 

Gheorghe Lucian este absolvent de drept și psihologie (Universitatea ”Ovidius” din Constanta). Este sef lucrari universitar doctor in cadrul Facultatii de Inginerie Mecanica Industriala si Maritima, Departamentul de Management Industrial şi Autovehicule Rutiere. Domeniile de competenta sunt: stiinte juridice si psihologie iar ca directii de cercetare putem enumera: legislatia muncii, legislatia in domeniul economic, legislatia în domeniul asistenței sociale, psihologie judiciară si psihologia inginereasca.

 

Informații suplimentare: CV LL EN

 


Simion Laura

Laura Simion este colaborator al Universității „Ovidius” din Constanța Facultatea de Psihologie și Științele Educației, doctor în Științele Educației (Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, 2011). Membru fondator al Asociației Academia Pedagogilor și membru al următoarelor organizații: Colegiul Psihologilor din România, Asociația Română de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană; European Association of Psychotherapy – EAP. Formare în Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană, 2014. Psihoterapeut cu drept de liberă practică.

 

Informații suplimentare: CV LL EN