Conferința interdisciplinară ”The 1st Virtual International Conference on the Dialogue between science and Theology”, 6-11 Noiembrie 2014.

Invitație la conferința interdisciplinară ”The 1st Virtual International Conference on the Dialogue between science and Theology”
 
     Stimată Doamnă / Stimate Domnule profesor,
     Facultatea noastră, împreună cu Centrul de cercetare în Dialogul dintre Știință și teologie (RCDST) și alte 27 de instituții din 5 țări, respectiv 8 universități, a demarat organizarea unei serii de evenimente dedicate promovării unui dialog serios și constructiv între științele de toate facturile și teologie cu o primă conferință pe tema: “Dialogul dintre Știință și Teologie”, având (anul acesta) 3 secțiuni: Cosmologie, Viață și Antropologie.
     Avem deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la evenimentul nostru, ce va avea loc în data de 6-11 Noiembrie, și, fiind vorba despre o conferință virtuală, are avantajul de a vă oferi un calendar flexibil, fără taxe de transport, cazare sau modificarea programului dv. Mai multe detalii despre agenda evenimentului puteți găsi pe  pagina dedicată conferinței. Pentru a va înscrie la eveniment, vă rugăm să completați  formularul de înscriere.
     În cadrul conferinței , la secțiunea “Antropologie”, vor fi prezentate și analizate lucrări compatibile cu specializarea facultății noastre, cu referire la temele de mare actualitate disputate între cele două viziuni asupra realității puse aici în dialog.
     Conferința “The 1st Virtual International Conference on the Dialogue between science and Theology” va avea ca rezultat publicarea unui volum de Conference Proceedings, introdus în Open      Access Archive și indexat în mai multe baze internaționale de date, iar articolele cele mai bune vor fi publicate în reviste BDI de specialitate (după o revizie post-conferință făcută de autori). Dacă doriți ca organizația pe care o reprezentați să fie invitată să participe în parteneriat la organizarea acestor manifestări anuale sau să faceți parte din comitetul științific în cadrul conferinței, vă invităm să ne transmiteți propunerea dumneavoastră la adresa de email de  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
     Vă așteptăm!