Workshop-ul Internațional de Psihologie organizat de The Chicago School of Professional Psychology și Universitatea „Ovidius” din Constanța

image.png
 


Workshop-ul Internațional de Psihologie organizat de The Chicago School of Professional Psychology și Universitatea „Ovidius” din Constanța, a avut loc  în format on-line, pe platforma ZOOM, pe data de 31 August 2021, la ora 18,00. Manifestarea științifică a inclus:
- Prezentarea acordului Memorandum of Understanding, încheiat între cele două instituții de învățământ;
- Lansarea proiectului de cercetare „COVID-19 PANDEMIC COLLABORATIVE PROGRAM TARGETING THE ELDERLY POPULATION”, care urmează să se deruleze în perioada 2021-2023.
Tematica menționată a fost diseminată participanților la work-shop, profesori și studenți, de către profesor universitar dr. Viviane Pecanha, Director al Departamentului de Psihologie Internațională și profesor universitar dr. Michael Jonathan Stevens din partea The Chicago School of Psychology și de lector universitar dr. Mariana Floricica Călin, Director al Departamentului de Psihologie și Asistență Socială și conferențiar dr. Laura Rodica Giurgiu, din partea Universității „Ovidius”.