ANUNTURI IMPORTANTE ADMITERE 2024

 

VEZI REZULTATE


 

Conducere

ECHIPA NOASTRA

CONDUCEREA FACULTATII

 

Prof. univ. dr. Mircea Adrian Marica

DECAN

Mircea Marica este absolvent de Filosofie (Universitatea “Al. I. Cuza”, Iași) și doctor în Filosofie (aceeași universitate). Experienta sa vizeaza mai multe domenii: filosofie, etică, logică, dar și sociologie și psihologie. Interesele sale actuale de cercetare se centrează pe problematica eticii aplicate și pe subiecte aflate la confluența filosofiei cu psihologia.

Informații suplimentare: CV LL EN

 

 

PRODECANI

 

 

Conf. univ. dr. Silvia Raluca Matei

Prodecan cu atribuții în domeniul cercetării și inovării

 

Raluca Matei este licențiată în Psihopedagogie Specială și doctor în Psihologie (ambele în cadrul Universității din Bucureşti). Este Psiholog principal autonom în specialitatea Psihopedagogie specială și Psihoterapeut autonom acreditat de Colegiul Psihologilor din România. A practicat în domenii precum psihopatologia, psihologia familiei și psihosexologie, terapiile ocupaționale pentru persoane cu dizabilități sau recuperarea persoanelor dependente de substanțe și a coordonat proiecte precum Susținerea și dezvoltarea activităților Societății Antreprenoriale Studențești “Ovidius Innovation Center OIC-SAS. Activitatea sa de cercetare este centrată cu precădere asupra domeniilor amintite.

 

Informații suplimentare: CV LL EN

 

 

 

 

Conf. univ. dr. Mihaela Mitroi

Prodecan cu atributii in domeniul didactic si managementul calitatii

 

Mihaela Mitroi este absolventă a Conservatorului de Muzică „Ciprian Porumbescu” din Bucureşti, Facultatea de Compoziţie, Muzicologie şi Pedagogie muzicală si doctor în muzică la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, în urma susţinerii tezei Educaţia muzicală în România interbelică. A publicat cărţi şi capitole în cadrul unor volume colective ce se înscriu prin tematică în sfera pedagogiei muzicale. Activitatea sa de cercetare ştiinţifică s-a concretizat în numeroase articole şi studii în domeniul didacticii educaţiei muzicale publicate în extenso în volumele unor conferinţe naţionale şi în fluxul ştiinţific internaţional principal.

 

 

Informații suplimentare: CV LL EN

 

 

 

DIRECTOR DE DEPARTAMENT

Lect. univ. dr. Floricica Mariana Calin

Director de Department 

  Departamentul de psihologie, asistență socială și științe ale educației

 

Floricica Mariana Călin este doctor in psihologie, Psiholog specialist Psihologie Educațională, Psihologie școlară și vocațională. Coordonator activitati de consiliere Centrul de Învățare Sapienția UOC. Membru în Asociaţia de Psihologie Organizaţională şi Industrială, membu în ROCHI – Interacţiunea Om-Calculator, membru CPR. Domenii de cercetare: psihologia cognitiva, psihologia sociala și educațională.

 

Informații suplimentare: CV LL EN